Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

A Ti Wattpad könyveitek (2.rész)

2020.04.28

 

Ez a második része a Ti Wattpad könyveitek cikksorozatnak. Ha az elsőt nem láttad, azt is csekkold le, és felhívnám a figyelmet arra, hogy a fanficton történtetek külön cikkbe kerültek. Tehát összesen 3 cikket találtok ebben a témában. :)

 

Touch my body by btsfangirllis

198641929-176-k97575.jpgÍrisz egy 28 éves ügyvédnő, akinek egy új ügyfeléhez Amerikába kell utaznia, ám az utazás nem várt fordulatokat eredményez.

 

 

 

 

 

 

 

 

KATTINTS IDE AZ OLVASÁSHOZ

 

 

 

 

 

 

Lucifer lánya by MercedesHDragon

209980942-176-k571923.jpgKezdetekben... Lucifer arkangyalt kiűzték a menyből és arra kárhoztatták hogy öröké a pokol ura legyen. De nem minden a terv szerint alakult, mikor beleszeretett egy halandóba, aki életet adott nem egy hanem két szépséges lánynak. 
A komoly, precíz és mindig szófogadó, Kira Morningstar, az elsőszülött ( 3 perc különbséggel) fogja átvenni apja helyét a pokolban. De vajon elég elkötelezt e, hogy ő irányítson? Vagy a halandó énje, keresztbe tesz apja számításainak és galibát okoz a tinilány évei, ahogy a kicsapongó húgánál, Mirandánál?
Luke Lewis a suli focicsapat sztárjátékosa. A nagymenő, akinek  nem tud senki se ellenállni,  csak a Morningstar lányok. De vajon a srác mennyire érdeklődik irántuk?  Meddig képes elmenni, hogy megszerezze valamelyiket? Képes lenne szembeszállni a nagy Luciferrel? Vagy megfutamodik a döntö pillanatban?

 

KATTINTS IDE AZ OLVASÁSHOZ

 

 

 

 

 

 

 

Hét perc a mennyországban by Evil_ghost_13

188989500-176-k53787.jpgAzok akik barátok, azt hiszik örökre is azok maradnak. Kezdettől, egészen a végső, utolsó másodpercig. Ám mindig vannak buktatók, amiket talán nem tudnak átugrani. Közösen nem. Hiába ismerik egymást pólyás koruk óta, hiába értenek egyet mindenben. A szívének nem lehet parancsolni, főleg ha ugyan ahhoz a személyhez húz.
Egy újonnan érkezett félénk lány, aki a nem mer a szemedbe nézni ha beszélsz hozzá, és remeg a keze, mikor hozzád ér. Nehezen illeszkedik be a közösségbe, de két fiú lépten nyomon azon erősödik, hogy segítsenek neki felengedni. A terv beválik, és a lányt eltudják vinni egy buliba, de hét perc a mennyországban, mindenbe bekavar.

 

 

KATTINTS IDE AZ OLVASÁSHOZ

 

 

 

 

 

 

 

Az irodalom tanáromba szeretve by grt_ft

222328697-176-k796507.jpg-Ezt nem csinálhatjuk. -mondja. 
 -Épp ezért izgalmas nem? Mr. White. -mondom és elmosolyodom.

 

 

 

 

 

 

 

 

KATTINTS IDE AZ OLVASÁSHOZ

 

 

 

 

 

 

 

Váratlan szerelem by Blani123456b

199629869-176-k681051.jpgEgy lány. Egy 9.-es lány,aki nem fél semmitől és senkitől,viszont egy dologtól rettenetes fél. Amit mindenki vár ,mindenki készül rá és izgul miatta. Csak egy lány aki nem tudja mikor fog bekövetkezni és fél hogy mi lesz ha bekövetkezik. Ez nem más mint a: Szerelem.

 

 

 

 

 

 

 

KATTINTS IDE AZ OLVASÁSHOZ

 

 

 

 

 

 

 

Gyilkos érzelmek by annamaralik1954

217190308-176-k742570.jpgJemma Clark a visszahúzódó ,aki csak akkor beszél amikor kérdezik. Édesanyja halála után ,apukájával ketten maradtak ,a hatalmas ház minden szeglete édesanyjára emlékezteti,a gyász szép lassan lerántja a mélybe
Dylan Sparks,a zöldszemű gyilkos. A maffia feje,édesapja halála miatt.Hidegvérrel öl.
"A maffia mocskos hely ,a túlélőké".

 

 

 

 

 

KATTINTS IDE AZ OLVASÁSHOZ

 

 

 

 

 

 

 

Te vagy (You are...) by kristine998

196422046-176-k18275.jpgTifanny Gibson céltudatos, szép és okos lány. Bernadette Smith társaságában nekivág az életnek és egyetemre megy, mint minden egyes frissen leérettségizett fiatal. Az életét tökéletesnek és megtervezettnek tekinti, amíg nem pillantja meg Maximilian Grantet. A fiú felfordítja teljesen a lány életét és már semmi nem lesz a régi.

 

 

 

 

 

 

KATTINTS IDE AZ OLVASÁSHOZ

 

 

 

 

Nothing left to lose by dreamstori

216981964-176-k541038.jpg(...) Amikor Liam Black belépett az életembe, minden megváltozott. Tudtam, hogy semmi sem lesz olyan, mint azelőtt...

 

 

 

 

 

 

 

 

KATTINTS IDE AZ OLVASÁSHOZ

 

 

 

 

 

 

 

Ennyi sztorit küldtetek be hozzám, remélem aki keresni jött ide az talált valamit ami tetszeni fog. Nektek pedig, feltörekvő íróknak, sok sikert kívánok! :)